Аз не ги пържа , а ги слагам в йенски съд и печа във фурната с масълце под капак.След готовност за около 5-7 минути махам капака и фурната на max.
27.05.2016 19:15
7
6
Monika Ivanova
Само оставям картофите да изстинат след подварването.
10.04.2016 21:56
5
1
никнай
По принцип рецептата е ОК като изключим вегетата - задължително ли трябва да използваме синтетични овкусители и ароматизатори...
Пробвайте вместо да си запържвате горещите сварени картофи да ги изсипете в голям тига в който сте разтопили маслото,посолете и поръсете с ситно нарязън магданоз обърнете няколко пъти да попие маслото и готово.
29.01.2016 00:48
18
5
Мира
Вегетата е универсална подправка наистина,но е много солена и съдържа много химия- според мен идеалния вариант е с малко сол и копър- чесън също,ако го обичате .Това е класически вариант на картофи соте.
19.09.2013 15:32
29
4
Мира
Направих рецептата, но с по-малко картофи и без вегета,защото нямам. Станаха вкусни, но леко твърди, тъй като не ги сварих докрая,както пишеше в рецептата.
Но като цяло станаха много добре и вкусни :)
05.07.2013 22:33
5
3
pooh
Само не разбрах, защо разваляме прекрасния аромат на копър и масло с вегета. Най-много бих ползвала кубче за картофи, което се състои пак от копър и магданоз.
27.06.2013 12:18
13
§
Любимите ми картофффффки
14.06.2013 15:29
4
2
Ицо
"Аз", твоят мъж е разбирач, оценявай го това!
14.06.2013 14:16
4
2
Илияна Апостолова
Вегета е универсална подправка, като Пикантина.
21.05.2013 20:41
2
11
5
Какво е това„вегета“?Иначе рецептата е супер!!
21.05.2013 17:55
1
1
Никола Петров
Оригиналната подправка "Вегета" е хърватска,с много малко сол и според мен е най-добрата универсална подправка. Откъдето и да я купите,освен от Хъватска и Черна гора, все е менте и с много,много сол.
01.02.2016 03:28
2
1
daniela dimitrova
и аз много ги харесвам така,особено като се сложи чесъна по време на пърженето,става много ароматно и вусно!
10.05.2013 14:52
3
az
Супер . На мъжа ми му върви с ракийка
19.04.2013 21:58
1
1
Achooo
Много вкусно !!!!
05.04.2013 16:04
1
Аз
И на мен много ми допада тази рецепта. Стават ужасно вкусни!!!!!
Пробвайте вместо да си запържвате горещите сварени картофи да ги изсипете в голям тига в който сте разтопили маслото,посолете и поръсете с ситно нарязън магданоз обърнете няколко пъти да попие маслото и готово.
Но като цяло станаха много добре и вкусни :)