Тази рецепта коментираха

Анонимен
Геновева
Геновева
Обожавам такъв лук...
24.03.2020 17:55
Нали
Нали
Много обичам карамелизиран илу пържен лук, най - скоро време ще пробвам и ще кача снимка.
11.11.2019 15:57
Monika Ivanova
Monika Ivanova
И само лук ли>Не е ли с нещо месно?
10.04.2016 21:50
8
3
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Много го обичам,става уникален,само че ползвам мазнина на половината и не слагам никаква вода,след като запържа лука до златисто загар добавям балсамов оцет със захар или мед.Също препоръчвам използването на червен лук,правила съм и с кромид и с червен,с червения се получава по добре
23.03.2016 21:14
24
1
Lyudmila Cenedra Ognyanov
Lyudmila Cenedra Ognyanov
И при мен се получи много добре! Страхотна рецепта!
28.11.2015 21:37
6
1
Ани
Ани
много добре се получи!
23.03.2015 18:27
5
3

Последно Коментирани

Суши Хосомаки-Калипсо3СушиСуши Хосомаки-Калипсо51
Даяна НиколоваДаяна Николова43260344
Домашен рибен пастет3ПастетДомашен рибен пастет21
Албена АсеноваАлбена Асенова4092k3k