Тази рецепта коментираха

Анонимен
Miss Tasty
Miss Tasty
аз не пия ракия, но опитах дюлева в Сърбия, и наистина е супер. фен съм й
09.11.2019 21:28
пламен
пламен
кога да варя в момента показват 0 захрност
26.10.2013 17:16
9
6
ИСАК
ИСАК
ТОЧНО ТАКА, ТРЯБВА ДЮЛКИТЕ ПЪРВО ДА ПОВРЪТ 5-6 МИНУТИ ЗА ДА СЕ РАЗПАДНЕ ЦЕЛУЛОЗАТА. ДОРИ И НЕ Е НЕОБХОДИМО ТОГАВА ДА СЕ МЕЛЯТ.
26.09.2013 20:08
6
1
Николай
Николай
Може дюлите да се сварят като за компот и тогава да се смелят.Добре е да се разбъркват периодично. Не е задължително да държите ракията в дъбово буре.
06.08.2013 17:16
9