Тази рецепта коментираха

Анонимен
Н.Акифова
Н.Акифова
Много добър вкус вече ме купувам от магазина
07.06.2019 09:30
1
Дани
Дани
Утайката, както сте написала, не е притеснителна, дори напротив, там се съдържат много полезни вещества. Когато се ползва оцета е препоръчително бутилката да се разклаща за да се разпредели тази утайка равномерно и да може да влиза в подправените ястия, за да има ефект от нея.
14.06.2017 12:38
3
Николина Панчева
Николина Панчева
аз приготвям такъв оцет но наи добре се получава ако буркана още в началото се постави на полусянка и не се затваря плътно а се покрива с тензуг и се бърка всеки ден .просто споделям опит .
11.06.2017 10:10
9

Последно Коментирани

Домашен боров мед2Туршии и зимнинаДомашен боров мед16
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k13k11k
Сарми в буркани3СармиСарми в буркани32
АнонименАнонимен1131k740
Туршия Цвети6Царска ТуршияТуршия Цвети21
Цвети ХаджипетковаЦвети Хаджипеткова53647608
Зрял боб - буркани3БурканиЗрял боб - буркани51
Наталия ПетроваНаталия Петрова3532k2k