Тази рецепта коментираха

Анонимен
Marillion
Marillion
Рецептата е супер. Искам само да добавя, че се получава чудесно и без запържване. Слагам и лука и ориза направо в тавата с месото и си го пека на фурна. Запържването на ориза до стъклен е по-скоро българска традиция и в останалите страни не знам да се практикува. Личо за мен по-здравословно е без пържене и се получава!
16.01.2023 17:56
14
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Ориз към водата е 1 към 3. Пьлен провал
02.06.2022 14:29
1
4
1
Покажи всички подкоментари
Лилс1895
Лилс1895
Оризът стана много вкусен .Благодаря за споделената рецепта!
03.06.2020 19:56
9
Vasil Popov Sr.
Vasil Popov Sr.
Благодаря ви! Правя я в момента, докато чакам дъщеря ми да се прибере от олимпиада. Надявам се да и хареса.
09.02.2019 11:01
6
4
Потребител#184142
Потребител#184142
скъпа как се казваше забравих извинявам се!!! защо мазно месо????????? майсторлъка е да направиш от сухо месо като бут например крехко и со4но!!!!! аз така и правя
благодаря!
23.04.2017 11:39
19
41
1
Покажи всички подкоментари
Ivo
Ivo
Защо зеленчуков бульон , след като имаме бульон от варенето на месото !!
26.09.2016 01:11
85
8
1
Покажи всички подкоментари