Тази рецепта коментираха

Коментари (3)

Изпрати
Vasil Popov Sr.
Vasil Popov Sr.
09.02.2019 11:01
Благодаря ви! Правя я в момента, докато чакам дъщеря ми да се прибере от олимпиада. Надявам се да и хареса.
3
1
genata1
genata1
23.04.2017 11:39
скъпа как се казваше забравих извинявам се!!! защо мазно месо????????? майсторлъка е да направиш от сухо месо като бут например крехко и со4но!!!!! аз така и правя
благодаря!
18
23
Ivo
Ivo
26.09.2016 01:11
Защо зеленчуков бульон , след като имаме бульон от варенето на месото !!
64
6
Димитър Дадачев
Слагаш кубче зеленчуков бульон в този от варенето на месото , чети малко ... така придава вкус и аромат . Аз лично слагам половин кубче зеленчуков и половин кубче гъбен бульон .
13
5