Тази рецепта коментираха

Анонимен
Marillion
Marillion
Рецептата е супер. Искам само да добавя, че се получава чудесно свинско с ориз и без запържване. Слагам и лука и ориза направо в тавата с месото и си го пека на фурна. Запържването на ориза до стъклен е по-скоро българска традиция и в останалите страни не знам да се практикува. Личо за мен по-здравословно е без пържене и се получава!
16.01.2023 17:56
22
2
1
Анонимен
Анонимен
Първо се сварява лука тогава се добавя към ориза иначе Лука ще хрупа. Аз добавям и 1,2 моркова
31.07.2023 17:54
1
Лилс1895
Лилс1895
Оризът стана много вкусен .Благодаря за споделената рецепта!
03.06.2020 19:56
10
1
Анонимен
Анонимен
Неточна рецепта,2 чаши ориз,ама колко голями не пише,,,
Пък и бульона колко е като количество също!
11.11.2024 08:31
1
Admin
Admin
когато не е уточнено каква е чашата, се има предвид чаена чаша
13.11.2024 09:14
Анонимен
Анонимен
Колко вода добавяте?
01.11.2024 12:58
1
Анонимен
Анонимен
вода не се слага, използва се зеленчуковия бульон, както е посочено в рецептата
02.11.2024 21:53
Vasil Popov Sr.
Vasil Popov Sr.
Благодаря ви! Правя я в момента, докато чакам дъщеря ми да се прибере от олимпиада. Надявам се да и хареса.
09.02.2019 11:01
7
4
Потребител#184142
Потребител#184142
скъпа как се казваше забравих извинявам се!!! защо мазно месо????????? майсторлъка е да направиш от сухо месо като бут например крехко и со4но!!!!! аз така и правя
благодаря!
23.04.2017 11:39
20
44
1
Петър Станчев
Петър Станчев
Винаги има недоволни, но вие вдигнахте летвата много високо. Можеше да видите името ма момичето в началото на статията.Това според мен е обида. Мазно месо не означава сланина, а с малко мазнини. Бих казал, че с врат ще е по-вкусно защото не е така мазен като гърдите .
12.07.2023 20:53
1
Ivo
Ivo
Защо зеленчуков бульон , след като имаме бульон от варенето на месото !!
26.09.2016 01:11
87
8
1
Димитър Дадачев
Димитър Дадачев
Слагаш кубче зеленчуков бульон в този от варенето на месото , чети малко ... така придава вкус и аромат . Аз лично слагам половин кубче зеленчуков и половин кубче гъбен бульон .
18.05.2017 20:42
29
6