Тази рецепта коментираха

Анонимен
Pepina
Pepina
Рецептата ми хареса с малки изменения, като Яна, стана перфектен щрудел!
05.11.2013 14:33
2
баба ви
баба ви
Къде е снимката на австрийския щрудел?
11.10.2013 18:03
3
Слава Ив
Слава Ив
Това е някакъв вид баница с ябълки, но не и "австрийски щрудел".Да не говорим за "илюстрацията".
04.10.2013 16:15
2
1
Надя
Надя
Перфектно вкусно, с допълнението, че австрийският щруден се прави с парченца ябълка (не настъргана) и то не много ситни, за да се усещат след изпичане.
24.09.2013 15:16
Яна
Яна
Опитах тази рецепта само с половин доза и много вкусно се получи, макар и да направих леки промени- вместо стафиди поръсих натрошени орехи, а вместо олиото- масло;)
24.12.2012 02:50
1
1
алексей димитров
алексей димитров
Много ми хареса ще си го направя.
02.03.2012 13:36
1