Рецептата ми хареса с малки изменения, като Яна, стана перфектен щрудел!
05.11.2013 14:33
2
баба ви
Къде е снимката на австрийския щрудел?
11.10.2013 18:03
3
Слава Ив
Това е някакъв вид баница с ябълки, но не и "австрийски щрудел".Да не говорим за "илюстрацията".
04.10.2013 16:15
2
1
Надя
Перфектно вкусно, с допълнението, че австрийският щруден се прави с парченца ябълка (не настъргана) и то не много ситни, за да се усещат след изпичане.
24.09.2013 15:16
Яна
Опитах тази рецепта само с половин доза и много вкусно се получи, макар и да направих леки промени- вместо стафиди поръсих натрошени орехи, а вместо олиото- масло;)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани