Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#185416
Потребител#185416
Благодаря,получи се повече от страхотно :)Поздравления и от мъжа ми,остана очарован!!!
17.02.2017 19:35
1
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Благодаря за доверието!Да ви е сладко!
18.02.2017 09:50
1
Потребител#185416
Потребител#185416
Здравейте,не разбрах,какво се случва с месото след като се маринова,а рецептата ми харесва много и бих искала да я пробвам :) Благодаря
09.02.2017 14:23
3
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Ако още нещо съм пропуснала - питайте.И много ще се радвам след това да споделите мнение.
09.02.2017 17:18
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Печете на загрята на 180* фурна на най-долна скара.Може отгоре да сложите парче ананас,за да предпази месото от прегаряне.Пробвайте с вилица дали месото е изпечено.
09.02.2017 17:16
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Извинявайте,отплеснала съм се.Нанизвате месото на шишчетата,а на тях като подложка можете да сложите дбел картоф.Идеята е да не се раздроби,докато се изпекат и да паднат.
09.02.2017 17:15
1