Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#261461
Потребител#261461
Страхотна торта!
Шоколадовият крем става много тежък със краве масло. Може и без маслото. Аз го приготвям със шоколад. Орехите карамелизирах и натроших.
09.08.2020 17:30
Велко
Велко
Супер торта, страхотна идея със нарязването на горният блат на кубчета. Днес я направих стана убиец! Ако замените кувертюра с шоколад е възможно фондана да не стегне после, така че моят съвет е да не го заменяте ;) Успех
20.04.2015 00:05
3
Лили
Лили
Не може ли с готови блатове да се направи тортата?
25.07.2014 20:45
4
1
Покажи всички подкоментари
КАЛА
КАЛА
черният шоколад е необходим на подобни рецепти заради по-високия процент какаова маса и масло. По правило кувертюрът трябва да е най-изчистената форма на шоколада (без много примеси), но не знам дали този, който се предлага при нас, е такъв
15.02.2012 11:30
2
kris
kris
Благодаря за отговора.
Днес взех кулинараски шоколад, казаха ми че нямало разлика с шоколадовия кувертюр. Само че много ми мирише на черен шоколад, а аз не го харесвам но явно става по вкусно отколкото с обикновен шоколад.... И шоколадовия кувертюр ли е такъв? :)
13.02.2012 17:09
КАЛА
КАЛА
изглежда ми така сякаш може шоколад вместо кувертюр. Аз все пак я правя с кувертюр
13.02.2012 11:56
4
misskris
misskris
Здравейте дами,
Може ли да се използва обикновен шоколад, вместо Ш.Кувертюр?
Благодаря
12.02.2012 18:54
2
1
Стелла
Стелла
Аз ги уцелих нещата и стана много вкусна, но да знаете, че е много сладка и тежка :)
Значи за блата са първите 6 продукта (като последното е шоколадов кувертюр), за крема са следващите 4 неща, а за карамела - последните 3 преди орехите.
30.01.2012 10:25
3
1
Юлия Петрова
Юлия Петрова
Много е объркана рецептата,и не може точно да се разбере ,кое след кое се слага.Трябваше да напишете разделено продуктите,кои продукти,за коя заливка са.С удоволствие ще я направя,дано не объркам нещо.доста апетитно изглежда.....
21.01.2012 20:20
1