Байганети също ги наричат ! Пък с кашкавал направо са супер вкусни !
06.01.2019 11:26
Мария Жекова
Благодаря за прекрасната рецапта. Панировката е мека и пухкава.
05.12.2018 14:56
2
Яница Николова
Вкусотия!
05.06.2018 17:19
1
1
cvetelina
защото не пише че трябва да има и сода за хляб
29.11.2013 13:11
6
Нели
Това си е класическа панировка пат-а-фри, с която се панира почти всичко. Много е добра.
20.09.2013 19:31
8
2
Галя
Като цяло станаха добре, само че не разбрах защо не се надуха така както на снимката?
13.01.2013 18:22
1
1
Галин Железов
Тази паста не се приготвя лесно ! Трябва доста практика ! Вероятно белтъците не са разбити достатъчно , отделно без миксер не може да разбиеш белтъците достатъчно ! После кашата и белтъците се объркват заедно много нежно с ръце и така ! Ако белтъците не държат гъстота на пяна , няма как да се надуят сиренцата ! Ако имаш въпроси , моля , ще отговоря ! Успех !
06.01.2019 11:37
1
Боги
супер е, да :)
24.07.2012 11:25
2
Дани
невероятна рецепта за байганети,мисля че ще сместа ще стане за панировка и на тиквички.
23.07.2012 20:38
1
2
1
Галин Железов
Ще останат сурови ! Тази панировка е за готови за консумация продукти , като сирене , шунка , кашкавал и прочее ! Пилешко филе също става , но тиквички - не ! Освен , ако не са нарязани на много тънко !
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани