Тази рецепта коментираха

Анонимен
Rayna Radkova
Rayna Radkova
Голяма грешка е да се вари боба със сол. 5 часа го варих все още е суров. Сега го пека 100 минути във фурната следвайки рецептата, която ми се струва доста добра и лесна. Надявам се да се получи, защото не знам какво ще вечеряме, да не говорим за изгубеното време и продукти.
07.10.2017 16:52
1
ПЛАМЕН
ПЛАМЕН
Невероятен вкус. Много пъти съм ял боб , по всякакви рецепти , но тази определено е царицата. Такъв вкусен боб досега не бях опитвал. Дали е заради ребрата , дали боба се улучи толкова вкусен сорт , но мога да кажа само едно.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА РЕЦЕПТАТА - НЕВЕРОЯТНА Е.
06.03.2016 19:55
3
Георги
Георги
Ако се сложи сол в началото, бобът не мисля, че ще се свари добре ... сол се слага при сварен боб според мен.
29.03.2015 14:21
2
тони
тони
къде е боба?
04.12.2013 12:46
4
1
1
Теди
Теди
"Щом омекнат добавете към боба и овкусете..."
10.03.2014 17:48
1