Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Не,винаги италианците започват с доматения сос на дъното,азавършват с бешамел.Живях 15 год. В Италия и познавах ит.кухня.
09.05.2024 10:23
1
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Рецептата е страхотна, но имам само една единствена забележка, ако позволиш- лазанята винаги започва и завършва с бешамел, тоест вместо олио на дъното на тавата се слага бешамел! Добър апетит
06.12.2016 10:00
7
1
5
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Благодаря! Лека вечер!
06.12.2016 21:32
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Така е! Откакто се помня я правя така и си рендосвам и лука, не само моркова, а каймата размивам във вода и после доразбивам с тел, докато се пържи, за да стане на много фини трохи. Така, когато се реди плънката, самата лазаня става по-плътна и вкусна! Всеки има начин на приготвяне. Впрочем, имам рецепта за лазаня, ако фелаеш, можеш да погледнеш! Хубава вечер
06.12.2016 21:30
1
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Не си ме засегнала, затова сме тук да се учим един от друг.
06.12.2016 21:20
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Няма за какво! Извинявай, ако съм те засегнала!
06.12.2016 21:14
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Благодаря, Теодора. Следващия път ще пробвам така да я направя.
06.12.2016 20:33
1