Тортата е чудесна. Направих я точно по описанието и резултатът е невероятен. Много съм доволна. И е вярно, че колкото повече престоява, толкова по-вкусна става. Поздрави!
04.03.2019 11:11
1
Потребител#206873
Тортата се получи страхотно, но изрязох блатовете с форма 24 см и направих 8 много тънки блата. Имаше фора за още 2 блата акто се казва. Кремът не и стигна. Направих още 1/3 доза. Рецептата е супер!
12.02.2018 19:38
2
Потребител#176581
Тортата стана точно по рецептата и е много вкусна. Заслужава си.
02.10.2016 09:15
4
Мими
Тортата е невероятна. Колкото повече престоява, толкова по вкусна става.
23.01.2015 13:14
11
1
Дени
Тортата я правя вече за 4-ти път. Невероятна е! Докато я разрежа и изчезва...май трябва да правя по няколко наведнъж.
09.11.2014 15:56
2
Марина
Аз също приготвих тортата по рецептата по-горе. Резултатът наистина беше невероятен. Оставих я да престои около 3-4 часа. Остаха само 2 парчета за следвщият ден, които бяха още по-вкусни. Всики си облизаха чиниите. Много съм доволна
17.10.2014 21:22
1
5
В.Тодоров готвач в столично заведение :)
Аз направих тестото по рецептата и блатовете станаха екстра. Но крема приготвих със 1.200кг. заквасена сметана която обърках с около 300—400гр. мед. След което на всеки ред съм ръсил с мляни орехи и допълнително мед, ей така отгоре. Резултата е супер.
Поздрави :)
05.10.2014 23:14
11
Катерина
Силно съм разочарована че си загубих времето да приготвя тази торта.Тортата няма нищо общо с това на снимката.Тортата става суха не е достатъчно сладка въпреки че направих доза и половина крем .Като цяло е трудоемка и резолтата е разочароваш.Долните коментари сигорно са писани от авторката на тая фалшива рецепта която няма нищо общо с МЕДЕНА ТОРТА !!!
06.04.2014 00:37
6
12
4
Анонимен
Просто се изисква малко кулинарни умения, тортата си е супер, но ти явно нямаш и най малко усещане за нещата.
23.07.2021 11:03
1
Константин
Типично по български целия свят ни е крив само ние сме перфектни.Не съдете и не критикувайте другите заради собствената си некомпетентност.Уважавайте труда на хората и се учете от собствените си грешки.Вместо да хокате авторката на тази великолепна рецепта се позаинтересувайте къде сте сбъркали за да не ви се получи. Вкарайте в действие сивото си вещество, защото явно сте загубили тренинг с това ,и помислете как се е стигнало до разочароващия резултат и следващият път го подобрете!Не беше нужно всички да разбират, че не ви бива в приготвянето на торти !
16.01.2015 19:06
26
Въло
и си полуграмотна, btw.... :)
11.04.2014 00:58
11
Въло
Сестро, успех с уменията ти да хокаш някаква рецепта, която не си успяла да реализираш :) За теб само пържени яйца и макарони с ъс сирене и захар :)
10.04.2014 21:47
15
1
диди
тортата става много вкусна около 1 килограм бра6но отива тестото за блата става трудничко за6тото е лепкав докато се стегне иска доста месене но резултата е страхотен опитаите
19.01.2014 19:43
3
d
0.500kg
17.01.2014 22:58
4
1
lili
Колко брашно?
14.01.2014 14:36
6
Милка
А не сиропираме ли блатовете?
07.12.2013 14:10
6
3
ralitsa
За мен лично тази торта е най-хубавата на света.Тя е уникално вкусна.Браво на този който я пубиликувал!За мен ще е удоволствие да я сготвя.
04.10.2013 18:41
8
Валя
Това е рецептата на Френска селска торта Прави се с 5 кори За крема 800 гр. заквасена сметана и чаша захар се разбиват Тортата трябва д апрестои мин.4 часа в хладилник
04.10.2013 15:16
5
1
1
Ирина
Тортата я има в кухните и на Русия, Полша и т.н. С тези блатове могат да се приготвят много различни торти(зависи какъв крем ще и сложиш):) Резултата винаги е мммммммммм:)
06.04.2014 14:39
Петя
Вместо млечния крем. Разбийте със захар на вкус 1,5кг заквасена сметана. Украсете с плодове.
05.09.2013 15:40
2
iv
Сода бикарбонат или амонячна?
05.09.2013 15:26
г. К.
кремът е недостатъчен по -добре направете двойна доза
31.07.2013 15:15
2
мими
колко е брашното
24.03.2013 22:56
didi
хубаво е да има доза и за брашното. Има много млади домакини, които нямат опит. Не е трудно да се измери брашното с кафена чаша
06.02.2013 21:21
3
сиси
рецептата е страхотна препоръчвам я на всеки само за крема ползвайте повече прясно мляко
Поздрави :)