Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#178366
Потребител#178366
Аз нарязах вътрешността на тиквичките на ситно, добавих ги към сиренето, махнах към 100 гр. сирене, сложих 1 яйце по-малко, добавих копър в едните тиквички, а в дургите джоджен и стана вълшебно. Използвам истинско сирене и кашкавал, и като се разтопиха, вкуса е неповторим. Стори ми се че е нужно да се сложи малко вода докато се пекат тиквичките, не знам дали има полезен ефект, но се образува приятен сос от съдържанието, което е изпаднало от тиквичките. По този начин изтеклия сос от тиквичките не загоря, което предполагам, че би се случило, ако нямаше вода. Успех на тези, които ще пробват рецептата!
03.07.2018 00:35
12
4
Николина Панчева
Николина Панчева
благодаря за идеята ,ние много обичаме тиквички . правила съм ги по ввякакви начини но така нсъ ги правила
13.06.2017 07:13
2
1