Тази рецепта коментираха

Анонимен
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
интересно...
19.01.2016 12:54
Мария Петрова
Мария Петрова
Това е рецептата, слага се и сода бикарбонат и бакпулвер. Обаче искам да споделя как процедирам след изпичане и охлаждане на бирените локумки. Подготвям горещ сироп с 1 ч.чаша вода и 4 с.л. захар. Потапям серия от 5-6 курабийки в горещия сироп за не повече от минута и веднага след изваждането овалвам в кокосови стърготини. Сиропът трябва да се поддържа горещ. Така се осигурява до три дни престояване на бисквитите, като се запазват меки, пък и съчетанието бира-орех-локум и кокос е приятно
06.11.2013 13:24
1
1
ШИРИН
ШИРИН
РЕЦЕПТАТА Е ТОЧНА. САМО НЕ СЛАГАЙТЕ НИКАКВА СОДА ИЛИ БАКПУЛВЕР
06.11.2013 11:28
4
Светомира Балевска
Светомира Балевска
Рецептата е точна.Аз ги правя без сода,изрязвам ги с чашка,поставям плънка от сладко,локум или орехи и прегъвам. Притискам крайчетата и сладките заприличват на мидички.Ако на някой не се получават причината не е в рецептата.Тестото трябва след замесване да си "почине" малко, за да станат гладки мидичките.
12.10.2013 15:22
1
пенева
пенева
всичко енаред с рецептата аз не слагам сода докато са още топли сладките се овалват в пудра захар и това е една много стара изпитана рецепта
07.06.2012 19:50
1
Илария
Илария
Защо да е измислена, че и непълна? Кое според вас не е наред с рецептата?
07.06.2012 09:54
1
Коки
Коки
Не знам каква е тая рецепта, но е абсолютно зле измислена и дори непълна. След направените сладки ме е срам от амбициите ми за готварство. Не я правете!
06.06.2012 22:42
2