Много качествена рецепта, рибата не става суха и е изключително вкусна, приготвих я без лук и ползвах освен заквасена смета и течна за готвене.
28.12.2014 16:29
2
Иво
Чудесна рецепта. Пробвал съм я многократно. Аз лично добавям и розов пипер - по няколко зрънца на всяко парче сьомга.
07.06.2014 20:28
вероника
много е вкусно ястие
28.06.2013 23:16
Бойко Корцанов
Пробвана е многократно от нашето семейство. Много нежна риба.
Зелен лук не сме слагали, но другите атрибути да.
Черен пипер слагаме, само ако сме свършили белия пипер. Инак оригиналната рецепта е с бял пипер.
Но е вкусна и без пипер.
05.05.2013 17:58
1
Blabla
Не разбрах само стръкчетата зелен лук къде намират място в рецептата ... Иначе смятам да я пробвам ;)
Зелен лук не сме слагали, но другите атрибути да.
Черен пипер слагаме, само ако сме свършили белия пипер. Инак оригиналната рецепта е с бял пипер.
Но е вкусна и без пипер.