Е, аз рискувах и стана страхотна питка, Благодаря.
24.12.2017 16:06
1
Петя
Явно не позволяват да се постват линкове жалко...
16.01.2014 19:36
1
1
Петя
А ето я моята питка преди изпичане:
и след изпичане:
Вие сами преценете дали ще я тествате :)
16.01.2014 19:35
32
5
Петя
Лично аз много харесах рецептата като съставки и я тествам в момента и мисля че се получава просто СТРАХОТНО когато се изпече ще кача и снимка.
За бухването според мен зависи и в каква тава го печеш(големината и)!
Аз лично ви препоръчвам тази рецепта :)
16.01.2014 19:11
6
2
стела
ли4но според мен съотношението на продуктите не е правилно или трябва да има по малко течности или повече брашно...но това е мое мнение..
24.12.2013 14:50
2
Новак
До ооо: Много ти благодаря за изчерпателния коментар и за времето, което си отделил/а да го споделиш с всички останали. Ако няма да те затрудни особено, би ли споделил/а какво още не възнамеряваш да направиш - ей така, за разкош!
27.09.2013 12:01
ooo
Не бих рискувала да пробвам тази рецепта.
27.09.2013 10:14
ив
Като гледам парчетата май са 16 - поне толкова връхчета се виждат.
06.08.2013 13:27
4
ани
съжалявам,но вида на питката не ми харесва.Като продукти всичко е о кей,но като че ли не е втасала добре.Не бих рискувала да пробвам тази рецепта.
и след изпичане:
Вие сами преценете дали ще я тествате :)
За бухването според мен зависи и в каква тава го печеш(големината и)!
Аз лично ви препоръчвам тази рецепта :)