Тази рецепта коментираха

Анонимен
Станислава
Станислава
Нито сланината ще се стопи, нито пък мазно ще бъде! Винаги се слага на равно с боба ,както и морковът и става много по-вкусно!КАто слагаш по-малко сол защото сланината е солена.
16.12.2013 14:04
5
kosio
kosio
Сланината е солена и поставена в началото боба няма да уври никога
08.12.2013 16:56
1
1
фроска
фроска
Това са бабини методи. Да се остави боба да престои цяла нощт във вода, и едва тогава да го готвим. Незнам как го готвите вие но при мен без значение какъв е боба винаги за час е напълно готов. Съгласна съм, че като се посоли предварително трудно увира но чаак пък никога няма такъв шанс.
27.04.2014 16:01
3
Слави
Слави
Ако се остави толкова много сланината да ври,докато уври боба,тя ще се стопи,и ще остане много мазнина отгоре.За целта,сланината се слага,примерно 30 мин след фасула.А за моркова-мисля че той е абсолютно излишен на това ястие.Доматът също,но с него,може да се направи компромис.Но за морковът-твърдо-НЕ!
08.12.2013 16:23
3
мони ралчева
мони ралчева
благодаря за идеята много обичам такава манджа но я бях забравила
04.10.2013 12:17