Тази рецепта коментираха

Анонимен
Станислава
Станислава
Нито сланината ще се стопи, нито пък мазно ще бъде! Винаги се слага на равно с боба ,както и морковът и става много по-вкусно!КАто слагаш по-малко сол защото сланината е солена.
16.12.2013 14:04
5
kosio
kosio
Сланината е солена и поставена в началото боба няма да уври никога
08.12.2013 16:56
1
1
Покажи всички подкоментари
Слави
Слави
Ако се остави толкова много сланината да ври,докато уври боба,тя ще се стопи,и ще остане много мазнина отгоре.За целта,сланината се слага,примерно 30 мин след фасула.А за моркова-мисля че той е абсолютно излишен на това ястие.Доматът също,но с него,може да се направи компромис.Но за морковът-твърдо-НЕ!
08.12.2013 16:23
3
мони ралчева
мони ралчева
благодаря за идеята много обичам такава манджа но я бях забравила
04.10.2013 12:17