Краси11 направо се смея с теб, с коментарите ти.Между другото са много точни. Браво! Това, че наистина някой е получил 13 точки и че никой от редакторите не обръща внимание на купешките бонбонки и мен ме подразни, ама какво от това, че съм се подразнила, на кой му пука...Но това, че някои от" кулинарите" си разрешават да публикуват купешки сладкиши, е това не ме дразни, а направо се чувствам излъгана, някой ме лъже в очите и е доволен от това, той ни се надсмива в момента и все едно ни казва: "патици такива, вие бъркайте в тенджерите, аз ще си правя каквото си искам и не ми пука"......Ми, добре, след като се допуска, ще започна да го правя и аз и ще минавам метър.
Поздрав, Краси11 ! Марчева
19.04.2017 22:06
2
1
Krasi Vangelov
Аз съм регистриран отскоро и вече се изумявам от такива безумия,които виждам тук и си позволявам да коментирам честно и без да се притеснявам от отсрещтната реакция първо защото не се сдържам и второ ,защото нямам все още публикувана рецепта и не ме е страх,че някой който не е могъл честно да си понесе критиката и да се засрами,ще вземе нарочно да ми бутне рейтинга ,както видях,че е направила Мими А. с рецепта на Ваня.Това е крайно глупаво(меко казано),може би точната дума е -подло.Би трябвало да е задължително който гласува да може и да се обоснове защо така е гласувал.Но това е друга тема....Все пак надявам се че добрите и честни кулинари тук са повече от фалшивите и човек свободно може да си изказва мнение,да понася критики и да се учи от тях и да споделя опита си с другите-все приятни неща,за които всъщност сме се събрали всички тук ,а не да си правим мръсно.
А на теб Мария(позволявам си на Ти ;) )аз също се възхищавам,защото виждам,че също отправяш точни коментари и негодуваш срещу абсурдите.Поздрав и от мен.
20.04.2017 00:30
2
Ваня Георгиева
В Лидъл ги има същите, ако имате снимка на разрязан ще придобия представа.
11.04.2017 15:26
3
2
Krasi Vangelov
Както се вижда,автора на рецептата не се интересува ,че е "разконспириран",важното е че се е сдобил с 13 точки,пък ние какво ще си пишем ,все тая.Наистина си личи,че са купешки бонбони и поне в чинийка да бяха снимани,а не на салфетката!
19.04.2017 20:55
2
marcheva14
М...да. Точно в Лидл ги има и са абсолютно еднакви със снимката която е качена от Мими А. Дано да не съм права и да се лъжа, но снимката е на фабрични бонбони, то се вижда , че те са напълно еднакви по форма. Няма такъв вариант в домашни условия, винаги има някой малко по-голям или малко по-малък. Освен това, какво означава 1/4 белтък, трябва грамаж, това е задължително и пак освен това, какъв ликьор се ползва, също е важно, защото от ликьор до ликьор има и огромна разлика в смисъл, че има по-течни ликьори като Гранд Марние, Коантро и по-гъсти като Бейлис или пък силно ароматни като Лимончело...
Поздрав, Краси11 ! Марчева
А на теб Мария(позволявам си на Ти ;) )аз също се възхищавам,защото виждам,че също отправяш точни коментари и негодуваш срещу абсурдите.Поздрав и от мен.