Определено за тази рецепта бих предложила да се ползва течна сметана за готвене, тя е с по голяма масленост и е подходяща за термична обработка. Заквасената сметана също търпи високи температури, но при готвене с нея не трябва да кипи, а тук за това посочено време за приготвяне няма как да не е завряла. Това е все едно да сложиш да вариш кисело мляко, щом кипне то става на парцали и стои като пресечено. Също не бих комбинирала соев сос със синьо сирене, за мариноване на пилето може да се ползват всякакви подправки, също и алкохол, бяло вино например, което ще се допълва с вкуса на сиренето. Сушеницата честно казано не знам защо си я сложила. Вероятно е някакъв вид експеримент, но въпрос на вкус. Затоплени колбаси от вида на сушеницата придават толкова остър специфичен аромат, който не си представям да се балансира в ястието.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани