Страхотен сладкиш. Вкъщи стана любим. Горния слой смес слагам с чаена лъжица. Така успявам по-лесно да разпределя сместа.
20.01.2023 20:53
Eli Kapitanova
Може да се сложат яйца и ще стане по пухкава,аз ще пробвам.
15.11.2019 21:52
Rosi Trifonova
Привет, снимките, които добавих към рецептата, са на моя приятелка - Марина Минчева
12.11.2019 14:05
Христина
Сладкишът е много лесен и вкусен!
16.07.2017 15:16
2
8
Камелия
Сладкиша е страхотен, благодарим за рецептата:)
27.01.2015 21:23
4
16
Паула
Мирише на сода, не ми хареса
10.01.2015 16:08
24
5
2
Анонимен
Абе шматко как ще ти мирише с една щипка сода само???
15.10.2022 21:34
Ivo
Не си я угасила в киселото мляко. или си прекалила със содата.
18.11.2016 17:54
3
10
СТанимира
Сладкишът е вкусен, тестото малко трудно се разпределя, защото е гъсто и лепкаво, но това не е проблем. Наистина е сполучлив, лесен, икономичен .Няма нужда от мазнина и яйца.
Поздрави за добрата рецепта!
11.01.2014 08:57
6
9
Венета
Страхотен сладкиш, надмина очакванията ми !!! :)
01.12.2013 09:14
2
14
в.атанасова
без мазнина ли е?
03.11.2013 22:15
16
1
mimito
ще го почвам.
03.11.2013 19:58
11
Радосвета
не може да е без каквато и да е мазнина!
03.11.2013 19:54
18
Пенка
беэ яйца ли?... супер,яко е така
03.11.2013 19:15
6
4
мариана
просто перфектен
09.10.2013 18:11
2
3
Таня
Доста тредно беше разпределянето на тестото едвам се разнасаше,затова ги забърка всички заедно пък да видим какво ще се получи!
29.09.2013 10:22
3
мима
с ябълки или круши!!! и върху тестото-парченца кр. масло или маргарин :)
12.09.2013 14:25
1
Аз
А някой пробвал ли е и с друго, освен с тиква? Например морков или ябълка?
02.04.2013 15:14
1
лъчезарка
отлична рецепта! направих го с 2ч.ч. тиква, овкусена с канела, карамфил и звездовиден анасон.
Поздрави за добрата рецепта!