Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
Страхотно гюведже се получи, мноого вкусно!!! Относно някои технологии при подготовката....Съгласен съм с Миро, че има риск гюведжетата да се пукнат в загрята фурна, а освен това маслото преди това просто може да се разтопи в микровълновата фурна, в самите гюведжета за не повече от 50 секунди....
21.11.2019 20:17
2
Miro
Miro
"Захлупвам с капачетата, слагам в загрятата фурна да печем за 30 мин."
Не мисля че е добра идея да слагаме гювечета в загрята фурна.
29.07.2018 21:09
45
2

Последно Коментирани

Лазаня със спанак и бешамелЛазаняЛазаня със спанак и бешамел21
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k12k9k
Лятна манджа с патладжан5МанджиЛятна манджа с патладжан114
Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева2k11k10k