Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Страхотно ще се получи ако всичко е домашно ...иначе ...0
15.12.2023 01:32
1
Христо Славейков
Христо Славейков
Страхотно гюведже се получи, мноого вкусно!!! Относно някои технологии при подготовката....Съгласен съм с Миро, че има риск гюведжетата да се пукнат в загрята фурна, а освен това маслото преди това просто може да се разтопи в микровълновата фурна, в самите гюведжета за не повече от 50 секунди....
21.11.2019 20:17
5
1
1
Анонимен
Анонимен
ГювеЧЕта!
26.09.2023 21:19
Miro
Miro
"Захлупвам с капачетата, слагам в загрятата фурна да печем за 30 мин."
Не мисля че е добра идея да слагаме гювечета в загрята фурна.
29.07.2018 21:09
52
2

Последно Коментирани

Яхния от спанак с оризЯхнииЯхния от спанак с ориз33
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k
Елда с броколиЕлдаЕлда с броколи12
Рая АндоноваРая Андонова7985k5k
Яхния с бакла и пресни картофиЯхнииЯхния с бакла и пресни картофи23
Албена Асенова-ПисеваАлбена Асенова-Писева1k13k14k
Дроб сарма за веганиДроб сармаДроб сарма за вегани12
Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve1872k1k
Класически картофен огретенОгретенКласически картофен огретен76
Виктория КонстантиноваВиктория Константинова5435k4k
Постна картофена яхнияЯхнииПостна картофена яхния12
Пламенова КристинПламенова Кристин151551662
Традиционна българска мусакаМусакаТрадиционна българска мусака1236
Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie2322k4k
Картофена вкусотия с беконЗапеканкиКартофена вкусотия с бекон134
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k