Много сполучлива рецепта! Няколко път го правя и винаги чудесен резултат!
28.01.2018 12:58
1
2
Ивелина
Здравейте,няма ли вероятност капачките да се спукат от рязката промяна на температурата,от фризера във горещата фурна?
06.03.2016 17:46
9
1
Nikoleta
Два пъти вече го правя и се получава много вкусно. Поздравления за рецептата, пропорциите са много точни.
25.03.2014 18:40
4
2
Янулка
Любимият десерт на семейството! сладолед-задължително,плодове-карамелизирани или обвити в шоколад!Няма по перфектен десерт!
21.01.2014 20:56
9
нели
Това беше първата рецепта за шоколадово суфле, която прочетох! Направих всичко по рецептата и резултата беше точно каквото ядох в скъп ресторант. Благодаря!
05.01.2014 18:44
5
7
Delfina
Много е вкусно и със сладолед :)
14.09.2013 15:10
4
4
Руми Мортон
Подобно суфле правя от 15 години и винаги става успешно. От опит установих, че е по-добре яйцата да се разбият много добре, за да стане течният шоколад в суфлето по-приятен. А ако го гарнирате с добре обелени резенчета карамелизиран портокал - това е върхът
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани