Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#186870
Потребител#186870
Може ли пълнозърнестото брашно да се замени с комбинация от бяло и лимец? А диаметъра на формата за печене колко е-до колкото разбирам 26 см е много?
09.03.2017 17:09
1
Жени
Жени
Колко сантиметра е формата ви за печене?
19.10.2014 16:34
Алина
Алина
Рецептата е супер! Аз си позволих да добавя и какаово масло. Също така направих повече крем за да омекне хубаво блата,тъй като стана много нисък и успях да го срежа само на две,а не на три.
31.08.2014 20:20
5
Име
Име
От продуктите за блата ми се получи едва 3 см. блат (печен в тава с диаметър 26 см.) Нямаше как да го разрежа чак на 3 части, затова изпекох още един!
10.04.2014 07:33
алишева
алишева
крема с страхотен , правя го постоянно !:)става с всякакъв вид ядково мляко
30.12.2013 15:05
Ирена
Ирена
Няма как да се уточни количеството на соевото мляко, защото то се добавя последно и служи за разреждане на останалите продукти, така че "да се получи кремообразна консистенция".

Що се отнася до замяната му - не се страхувайте да експериментирате в кухнята ;)
12.08.2013 10:42
victoria ivanova
victoria ivanova
Тази рецепта мн ми хареса и мисля скоро и аз да си я направя.
03.08.2013 11:38
Гери
Гери
Здравейте :)
Не е изписано никакво количество на соевото мляко за крема. Може ли да поясните, моля :)
Не съм привърженик на соята и смятам да го заменя с лешниково мляко, вероятно ефектът ще е същия :)
03.08.2013 10:04
Дани
Дани
Ами например с пъпеш. Или с праскови. И аз бих пробвала тази рецепта.
25.07.2013 02:13
1
Даниела
Даниела
С какво могат да се заменят бананите?
26.01.2013 13:01