Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Добра идея в летните горещини.Обожавам аромата на тази билка, а лечебните ѝ свойства са подходящи при хипертония и нервни разтройства. Характерно за маточината е , че тя трябва да се събере преди цъфтежа. Когато стерилизирате сироп, лимонената киселина е излишна. Чудесен заместител е лимоновият сок.Така ще обогатите и аромата. Медът е подходящ подсладител, но при топлинната обработка той губи своите полезни свойства. Аз също го прилагам, но към сладка, защото го слагам накрая и не стерилизирам. Благодаря Ви за рецептата, ще я приложа.
12.06.2017 09:54
5
1
1
Карина Жекова
Карина Жекова
Благодаря за полезната информация, която предоставихте. Радвам се, че рецептата ми ви е харесала. Поздрави!
12.06.2017 10:10
1
Николина Панчева
Николина Панчева
не може ли вместо захар да се сложи мед .
12.06.2017 06:00
2
1
1
Карина Жекова
Карина Жекова
Ако желаете, направете го с мед, щом така ви харесва. Не съм пробала, ще се радвам да споделите резултата. Поздрави!
12.06.2017 09:40
Смърфиета
Смърфиета
Един съвет: ако изварявате сиропа не слагайте лимонена киселина, защото шишетата гърмят, от личен опит го казвам. Иначе рецептата е страхотна за летните горещи дни!
10.06.2017 22:30
3
1
Карина Жекова
Карина Жекова
Не ми се е случвало до сега, но благодаря за пояснението, от сега нататък винаги ще имам едно наум. Поздрави!
12.06.2017 09:43
1