Тази рецепта коментираха

Анонимен
Моника
Моника
страхотна е тортата всички я харесаха. Крема е много вкусен
30.01.2016 23:51
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Аз ги прибавям най-накрая, предварително разбити на сняг. Дават много лекота на крема и става пухкав. Разбира се, и със заквасената сметана :)
02.06.2013 21:01
Силвия
Силвия
А как става по-добре с белтъците или без тях? Искам да я направя, но се колебая дали да ги прибавя.
02.06.2013 13:01
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Онзи ден пак правих тортата, но малко я промених. Прибавих направо жълтъците към маслената смес,а после и захарта и пак ми се получи. Нямах кафе и сложих 1 пакетче нес. Добавих и една голяма заквасена сметана (400гр. на Данон). Крема стана повече като количество, по-кремообразен и стегнат и много вкусен. Бисквитите бяха от обикновените на "Изгрев"- 2 големи пакета от по 190 гр. Получи се страхотно. Всички искаха допълнително :)
12.10.2012 23:38
Илария
Илария
Ако сложите съда на водна баня на слаб котлон и бъркате за кратко,няма как да се сготвят. В тези жеги е по-добре да минат през някаква топлинна обработка, но и сурови могат да се използват. Просто разбийте жълтъците със захарта и т.н. не на котлона
08.07.2012 12:12
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Може ли жълтъците да не претърпяват топлинна обработка? Знам, че е по-добре, но се опасявам да не се сготвят и да станат на парцалчета. А и ние и друг път сме яли сурови яйца в десертите и нищо ни няма :)
05.07.2012 18:22