Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
И нека да добавя, че количеството на ментата и съотношението ѝ захар- ракия е по вкуса ви, мили домакини. Баба никога не използваше мерки, отговора за рецептата ѝ често бе " очи карар", рутината си е рутина. Ако количеството на ментата ви е малко, може при варенето на билката да се прибави чай на пакетчета. Щом ароматът е наситен и отварата концентрирана, захарта и ракията прибавяте на вкус. Някои предпочитат по-сладък ликьор, други по-концентриран с алкохол- лични вкусове различни. Желая ви успех!
13.09.2017 08:38
1
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Благодаря ви момичета! Рецептата е лесна, а и стринка отлежала ракийка е донесла. Ментата в двора бе нацъфтяла, само захар и вода съм наляла, а ракията накрая добавям и вдигам чашка за наздраве!
13.09.2017 07:52
marcheva14
marcheva14
Пуснах коментар за рецептата, ама къде отиде този коментар, `що не го виждам, и защо отиде там където не му е мястото, нищо... Съни, разкошна рецепта!! Браво!
13.09.2017 00:19
Невена Блажева Иванова
Невена Блажева Иванова
Просто... ще замълча..Имам мента на двора...,но какво ще сторя...!
12.09.2017 23:14
1
marcheva14
marcheva14
Вени, нямам си двор и затова утре след работа отивам при бабите на пазара и ще изкупя де що видя мента. Ще я спретна. Ясно е че не два дни , а може би три ще се занимавам с тази рецепта, но ще я направя и ще покажа. Дано да имат мента, че напоследък липсва , и търсенето ѝ е голямо, изкупуват я за коктейли от ресторантите.
Съни, разкошна е рецептата ти!!!
13.09.2017 00:16