Тази рецепта коментираха

Анонимен
Elitsa Georgieva
Elitsa Georgieva
Да, прочетох за това, че се ползват така, добавяйки ги в края без топлинна обработка. Чуденката ми беше дали аромата им ще пасне на рецептата
04.07.2018 23:11
4
1
Покажи всички подкоментари
Зори
Зори
Честно да ви кажа, аз също не съм приготвяла черни трюфели. Знам, че се слагат в много малки количества, нарязани с белачка на тънки слайсове или настъргани на фино ренде и то в края на готвенето или без реална термична обработка. Мисля, че ако ги включите в тази рецепта - то това трябва да е при поднасянето на горещите канелони, като просто наредите няколко слайса трюфели върху тях (или ги настържете) и пропуснете настъргания кашкавал. Често се използват за сосове, омлети и ястия с яйца.
04.07.2018 16:15
5
Зори
Зори
До колкото съм чувала, гъбата не трябва да се обработва на директен огън, а да се смеси с нещо топло, което да разгърне аромата му. Затова може би ще е по -добре да го прибавиш в някакъв горещ сос накрая.
04.07.2018 15:02
3
Зори
Зори
Скъпи Кулинари, ако някой от вас е приготвял черни трюфели - моля помагайте!
04.07.2018 14:56
6
Elitsa Georgieva
Elitsa Georgieva
Здравейте, подариха ми черен трюфел но никога не съм го нито готвила, нито вкусвала, дали ако добавя в тази рецепта ще се получи добре?
04.07.2018 14:40
3