Тази рецепта коментираха

Анонимен
Elitsa Georgieva
Elitsa Georgieva
Да, прочетох за това, че се ползват така, добавяйки ги в края без топлинна обработка. Чуденката ми беше дали аромата им ще пасне на рецептата
04.07.2018 23:11
5
1
Зори
Зори
Според мен ще пасне, а ти след като приготвиш канелоните, ще пробваш с вкуса на трюфелите първата порция, ако не ти хареса просто няма да слагаш от тях на останалите. Така че няма какво да рискуваш реално. Ако се решиш да ги приготвиш, моля пиши как е било на вкус с тази поръска от черен трюфел. Любопитна съм... Успех! :)
05.07.2018 08:53
4
Зори
Зори
Честно да ви кажа, аз също не съм приготвяла черни трюфели. Знам, че се слагат в много малки количества, нарязани с белачка на тънки слайсове или настъргани на фино ренде и то в края на готвенето или без реална термична обработка. Мисля, че ако ги включите в тази рецепта - то това трябва да е при поднасянето на горещите канелони, като просто наредите няколко слайса трюфели върху тях (или ги настържете) и пропуснете настъргания кашкавал. Често се използват за сосове, омлети и ястия с яйца.
04.07.2018 16:15
5
Зори
Зори
До колкото съм чувала, гъбата не трябва да се обработва на директен огън, а да се смеси с нещо топло, което да разгърне аромата му. Затова може би ще е по -добре да го прибавиш в някакъв горещ сос накрая.
04.07.2018 15:02
3
Зори
Зори
Скъпи Кулинари, ако някой от вас е приготвял черни трюфели - моля помагайте!
04.07.2018 14:56
6
Elitsa Georgieva
Elitsa Georgieva
Здравейте, подариха ми черен трюфел но никога не съм го нито готвила, нито вкусвала, дали ако добавя в тази рецепта ще се получи добре?
04.07.2018 14:40
3