Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ира Зашева
Ира Зашева
Пека на чушкопек. Не добавям сол. Само счукан аспирин на дъното и отгоре. Натъпквам с дървено ""чукле" от дървено хаванче за чесън. Ползвам добре измити и сухи буркани тип Омния и обикновени капачки. Завивам с нещо топло - дреха или нещо друго най-добре от вълна и на другия ден капачките са хлътнали. Издържат до две години изяждаме ги още първата година, но намирам по някой забравен буркан. Хрупкави и ароматни като току-що опечени. Дано съм полезна.
25.09.2017 19:51
3
1
Цонка Иванова
Цонка Иванова
Така ги приготвям и аз. Само,че ги изпичам на скарата. Стават много бързо.
09.09.2013 16:00