Стана много добре и аз не очаквах да се получи, но ?
29.08.2024 07:41
Анонимен
Сега се пече.Много съмнително какво ще излезе,но да опитам и пак ще пиша.Или рецептата не е добре обяснена.Например-в тава с какъв диаметър,градуси,не е описано как двете смеси се събират в една!Не зная кой е предложил и кой одобрил публикуването на рецептата!Свикнала съм с по-добри презентации.
За вкуса-не знам,казах,че ще пиша.
21.08.2021 14:06
Крис
Тази рецепта правили ли сте я с тези пропорции и продукти?! съмнява ме да успеете да забъркате тесто за кекс само с прахообразни продукти и нито един течен,като изключим яйцата ако те могат да се вземат за течност,разредител.Каква консистенция ли би се получила ако сте я пробвали? Още първия път видях че няма как да се разбърка на тесто толкова прахове без мляко,вода и т.н.да не говорим че 250гр. от всички продукти(пудра захар,брашно и масло) звучи малко странно, та и това е допълнително съмнение че рецептата е нормално такава,още докато разбъркате белтъците с полвината брашно ще се получи нещо толкова гъсто че едва се прехвърля при жълтъците,които смесени с маслото и захарта и другото брашно са също на топки гъсти,затова явно и пропорциите са други и липсва някоя съставка-затова аз го правя на око и пробвам защото става доста сладко с толкова захар, доста гъсто с толкова брашно и доста мазно с толкова масло( това са 2 пакетчета и просто цвърчи като се пече даже и с пакет и половина)и добавям газирана вода или просто вода за да го разредя и да стане като смес за кекс.Иначе е вкусно,въпроса е че трябва да се добави нещо течно и да се нагодят другите съставки. Карамелът по тавата обикновено остава залепнал половината,та вероятно и тук има някакъв начин за да се изсипе целият като се обърне,защото понякога и прасковите остават залепнали по тавата.
За вкуса-не знам,казах,че ще пиша.