Тази рецепта коментираха

Анонимен
Banshi
Banshi
За да се сгъсти кремът, е добре да престои една нощ в хладилника. Тоест- правите крема предварително, престоява и тогава го смесвате с белтъците и сметаната. Желатинът е твърде много . С такова количество кремът е като желиран бонбон. Жалко за хората, които не са изтърпели до желирането на крема и явно са го изхвърлили :)
16.11.2020 21:01
Яница Николова
Яница Николова
Супер!
20.07.2018 23:29
Хрис
Хрис
Струва ми се, че в крема липсва брашно.
23.12.2015 21:05
1
Покажи всички подкоментари
mari
mari
Не се наемайте, крема е сигурен провал!
01.08.2014 22:47
2
Станислава
Станислава
И моят крем изобщо не стана - течен сос, който изобщо не се маже - изгалация голяма!!!! Не припоръчвам рецептата - не е точна и явно пропуска доста важни подробности! Иначе звучи вкусна, но не се лъжете да я пробвате освен ако не сте майстор-сладкар :)
05.08.2013 17:35
1
Галя
Галя
Рецептата е хубава, само трябва да се доуточнят някои подоробности:колко се загрява прясното мляко при подготовката на крема (на мене лично той изобщо не ми се получи, стана по скоро като сос) и разбиването на белтъците и сметаната заедно ли е. Който иска да си спести доста време и усилия, по-добре да пробва с готов крем, както в последствие стана при мене. Успех!
13.06.2013 15:37
4