Тази рецепта коментираха

Анонимен
Али
Али
Здравейте,
да попитам примерно на 100кг. сливи колко захар и вода се слага
16.06.2018 21:41
79
4
Митко
Митко
Добре,после не се ли вари този материал,как и колко време?
21.09.2014 19:16
29
3
наталия
наталия
14дни са малко за ферментация ,поне 45 дни ако е топло времето
760
14.06.2013 21:26
9
15
4
kuzmich
kuzmich
45 дни е за гроздето
13.09.2015 16:47
4
2
Pia4
Pia4
Az polu4ih 0% zaharnost na 10 den
11.09.2015 22:32
5
83057
83057
Най добре е да се премери захарността и ако покаже нула вече е готова за печене.
27.08.2015 10:20
10
2
данчо
данчо
грешиш Наталия! 2 седмици са достатъчни при топло време,а и материала си показва.аз не съм съгласен със захарта 3 към едно 4 е по добре.
01.09.2014 21:25
10
2