Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ивелина Асенова
Ивелина Асенова
Здравейте, Таня! Може ли броколито да се използва цяло, а не само пънчетата? Изглежда много вкусно това гювече и определено ще сготвя и аз такова, тези дни! :)
19.02.2018 13:25
1
1
Покажи всички подкоментари
Росица Петрова
Росица Петрова
Прекрасна рецепта! Всичко приготвено в глинен съд е много по-вкусно.
13.02.2018 17:34
2
1
Покажи всички подкоментари
Стоянка  Русенова
Стоянка Русенова
Благодаря Краси .Няма как да не знам "какво представлява тази домашна подправка" при наличието ,че аз съм приготвила ястието .Това е подобна рецепта на ето тази - ,но аз не стерилизирам нищо ,просто смилам всичко ,но слагам 1 кг едра сол , затварям и прибирам за зимата .Мисля ,че бях публикувала тук ,но сега не мога да намеря .Обещавам да се поразровя и ако наистина съм пропуснала ,ще напиша рецепта .
13.02.2018 14:39
1
4
Покажи всички подкоментари
Krasi Vangelov
Krasi Vangelov
Страхотно вкусна гозба изглежда,браво.Бихте ли ми пояснили какво представлява тази домашна подправка и какво съдържа ако знаете?Благодаря предварително.
13.02.2018 14:26
1