Тази рецепта коментираха

Анонимен
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
Наистина лесен, бърз и много вкусен десерт, аз добавих и малко пудра захар в крема, стана чуден :))
25.01.2018 16:00
2
1
Петя
Петя
Вместо сметана може да опитате с изцедено кисело мляко става по добре тъй като сметаната която се продава в България при разбиване много често става на айрян.
08.07.2013 22:21
5
Цвета
Цвета
Благодаря ще я опитам
25.11.2012 11:30
1
Хриси
Хриси
и аз ще ти напиша една рецепта казва се Фин шоколадов мус необходимите продукти са шоколад прясно мляко 1 с.л. 30 масло гр яйца 4бр пудра захар 80гр сол 1щипка. Начин за приготвяне шоколадът се начупва на парченца и се разтопява на водна баня с маслото и млякото.Щом се стопи се маха от водната баня.Жълтъците се прибавят един по един и тогава се прибавя захарта.Белтъците се разбиват на гъст сняг 1 щипка сол.Към шоколада се прибавя част от белтъците и се бъркат енергично.Прибавя се останалата част и се бърка докато не остане и следа от белтъците.Шоколадовият мусе поднася студен и с настърган шоколад.
24.11.2012 22:36
10
2