След първия ми неуспешен опит реших да пробвам вашата рецепта, но за чист козунак. Страхотен е! Никакъв проблем с втасването, което не ми се получи първия път.
20.04.2021 02:40
2
Марияна Петрова Иванова
Перфектен е!:))
31.03.2018 19:45
1
2
Марияна Петрова Иванова
Моя сега втасва...ще го пека по нощите,пхахапхаха
31.03.2018 23:01
2
Yordanka Kovacheva
Благодаря Марианка! :) Още не съм го опитала, защото чакам гости довечера и тогава ще го разрежем, ако успея ще снимам едно парче, да видим има ли конци;)
31.03.2018 20:05
1
Ваня Георгиева
Данче, страхотно изглежда козунака! Сигурно е много вкусен, а за мастиката ми е много интересно и ще пробвам. :)
31.03.2018 17:56
1
3
Yordanka Kovacheva
И аз така :)) Но в случая си се бях отнесла някъде и го позабравих :)) Затова и в рецептата препоръчах да се слага алуминиево фолио отгоре ако тръгне да прегаря нещо (след 20-тата минута)
31.03.2018 19:04
1
Ваня Георгиева
Изобщо не се притеснявай, по моя критерии не е препечен. Аз винаги повече пека всички тестени изделия, дори и аз понякога си мисля че хората ще кажат че са препечени но от страх да не са случайно сурови. :)
31.03.2018 18:14
2
Yordanka Kovacheva
Благодаря Ваня :) Похвала от такъв майстор като теб ме зарадва много! Малко го прегорих отгоре, защото се разсеях ,но нищо.;) Пробвай с мастиката, не се отразява на автентичния вкус на козунака, но придава допълнителна интересна нотка. Може и с узо или какъвто и да е анасонов ликьор.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани