Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ива
Ива
Аз искам да задам същият въпрос като на Мария, но не виждам отговор, ако може да ми отговорите.
След като водата заври със захарта ,отстранява ли се от огъня или върху котлона прибавяте останалите продукти?
16.07.2013 21:46
Мария
Мария
След като водата заври със захарта ,отстранява ли се от огъня или ? Не е уточнено така излиза ,че и другите продукти се прибавят към тях докато врат или най малкото се прибавят към топлия захарен сироп.Така ли ? Пишете рецептите по точно ако може .
09.05.2013 08:17
Дин
Дин
Става си така обемен и сочен без яйца. Аз го направих с домашно сладко от шипки и ароматът беше вълшебен. А за глазурата може просто малко масло, какао, пудра захар и млекце на водна баня... Според мен изобщо няма нужда от такава - сам по себе си е пръстооблизващ :)
08.05.2013 23:26
1
megi
megi
Трябва ли предварително да разбивам сметаната или мога просто да я разтопя на водна баня шоколада?
08.05.2013 14:17
Роси
Роси
И на мен много ми заприлича на Фъч.Някой опитал ли е тази резепта?
01.05.2013 12:44
Борис
Борис
Един съвет - печете го на фурна, която нагрява отгоре и отдолу като фурната да е загряна от поне 180 градуса. За предпочитане също така е сладкото да е с цели плодове. Иначе е страхотен десерт, на мен ми се получи много вкусно :)
15.02.2013 11:46
Jane
Jane
сигурно ли е че снимката отговаря на рецептата. Зачудих се тъй като е сложена и на една друга рецепта. А ми се струва че без яйца няма да изглежда по този начин. Ето линк Английски_Фъч
12.02.2013 17:49
Бисер
Бисер
Може ли, да се сложи бакпулвер вместо сода?
02.02.2013 18:37
Нино
Нино
е, разбира се, че става :) Ако искаш с мармалад го омажи ;0
21.10.2012 20:49
1
Деби
Деби
а става ли без сметаната :)?
21.10.2012 20:34