В много рецепти се препоръчва формата за печене да се маже с олио и поръси с брашно.Предлагам по лесен начин:формата да се маже с твърда мазнина-краве масло или мас.След изпичане сладкишът се покрива с хартия и кърпа за 5 мин.Отлепва се идеално.
29.10.2014 20:44
2
4
Аничка Красимирова
Не може ли със друго сладко
20.06.2014 09:52
8
1
Petya Angelova
Вкусен е,но няма да ми е от любимите.
30.04.2014 19:43
3
tsetska
Наистина сладкиша е супер вкусен. Заслужава си да се пробва.Благодаря за рецептата!
07.04.2014 19:52
3
1
Светла
Наистина сладкиша е супер вкусен и лесен.Благодаря за рецептата!
05.04.2014 17:21
Зорница
Отне ми около 40 минути да го изпека правилно и добре, на 180 градуса, стана приемлив, но моите не обичат постни сладкиши и го ядоха едва-едва ...
18.01.2014 14:42
Цвета
Страхоте стана
04.12.2013 13:21
5
Отзивчива
За тези, които не са приготвяли глазура с шоколад и сметана-сметаната се сипва в съд,натрошава се шоколада и се слага на котлона /по-добре за е по-слаб/.Когато сметаната почти заври, разбъркате леко и сваляте от котлона.Шоколада вече в нея е стопен - разбърквате добре, така че сместа да стане хомогенна и това е всичко. Когато обливате сладкиши, глазурата е добре да е леко топла - така нито ще се разтече прекалено, нито пък ще е втвърдена.
19.11.2013 13:42
4
Филолог
Сериозно, какво означава теклив, защото според българския правописен речник такава дума просто не съществува. А сладкишът е страхотен, моите поздравления за автора на рецептата ;)
06.11.2013 10:00
4
Илияна Апостолова
В последното изречение пише.
05.11.2013 18:32
Гергана Жечева
не ми стана ясно за сметаната, кога точно се поставя?
05.11.2013 16:16
1
анонимен
Не ми се получи сладкиша . Стана теклив и 20 минути са малко , за изпичане .
04.11.2013 16:09
2
Мария Стоянова
Направх го, страхотен е. На домашните много им хареса.
09.09.2013 08:37
Дес
Много вкусен сладкиш!!!
06.09.2013 21:03
сиси
Сладкиша е страхотен!Заслужава си да се пробва.
04.09.2013 12:29
1
Детелина
Изглежда ми,че ще е много вкусен.Ще пробвам да си го направя. :)
21.08.2013 10:37
lili
Четете рецептите по внимателно написана е много ясно .1абзац второ изречение -Сваля се от котлона.
17.08.2013 17:23
Д-а
Ами в рецептата много ясно е написано , че след като заври сиропа се сваля от котлона . Мария и Ива май са пропуснали това изречение.Само дето не е споменато на колко градуса се пече сладкиша-предполагам , че е на 180 градуса ( умерено загрята фурна).
06.08.2013 16:16
2
Венета
Сладкишът става перфектен. Аз лично го отстраних от котлона и след това добавих останалите продукти. Изчезна за секунди ;)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани