Захарта заедно за сиропа и за баклавата ли е или само за баклавата? Отделно още 400 гр захар ли се слагат за сиропа?
19.11.2016 10:50
Албена Асенова
Само шам фъстъкът липсва.п
08.06.2016 22:25
Мариела Христова
Много вкусна рецепта, аз също я приготвям по този начин.
10.01.2016 08:54
Антоанета Стоева
Изглежда превъзходно
09.01.2016 18:28
galq
receptata e pravilno napisana vinagi nakraq se zaliva sys sirop
19.04.2015 21:30
vili
Баклавата изглежда добре, но рецептата не е добре написана. Би трябвало тази вода - последно написаната - 400мл. да е за сиропиране, а захарта от 600 гр. да е за плънката.
Изобщо дамата е бързала и е искала да напише нещо, но не се е получило добре.
06.12.2014 18:08
Диди
А аз знам че баклавата е арабска С години я правя и всички в къщи я харесват
27.12.2013 13:09
1
Теди
Вместо да критикувате може да напишете БЛАГОДАРЯ!Рецептата е страхотна,а баклавата стана чудесна!
13.12.2013 11:54
6
2
Ива
"Изстинал" се пише , а не "изстинаъл", госпожо-о-о-о-о-о!Аман от неграмотници в тия сайтове!
29.12.2012 18:18
10
burbuleta
само не разбрах сиропът също ли трябва да е истинъл или да е горещ?
30.10.2012 12:44
2
1
bubolina81
Тази баклава е много хубава и я познавам под името "Царска баница"
23.01.2012 15:49
kiwi
Тези стърготини са смлян шам-фъстък.
02.10.2011 11:55
Ели Димитрова
Знаете ли от къде мога да си купя, което е върху баклавата като стърготини.
18.04.2011 14:19
тин
Тази баклава я правя от 1990 година
и се казва Шведска баклава.
18.02.2011 05:19
2
1
Дени
че откога баклавата стана шведска??? забавно...
23.12.2013 13:05
3
ГЕОРГИЕВА
Не е добре обяснено изпълнението на тази рецепта.
22.01.2011 11:58
1
меган
400 мл. вода не са достатачни, сиропирах я с 800 мл. вода и 800 гр. захар.
Изобщо дамата е бързала и е искала да напише нещо, но не се е получило добре.
и се казва Шведска баклава.