Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Прекрасна и вкусна сланина се получи!
С вакум уреда я вакумирах и ще имам до лятото!
С кемпера и ледена ракия е ЧУК!
28.12.2023 17:49
5
Анонимен
Анонимен
Пълен боклук е така приготвена сланина .Най добрата рецепта си е наложена сланина със едра сол .
22.12.2022 16:16
7
9
2
Анонимен
Анонимен
Ако имаш зъби. Иначе я обичам по всякакъв начин включително едро смляна с подправки пълнена в черво. Успех
17.02.2024 19:46
Анонимен
Анонимен
Особено ако е в дъбово каче, затиснеш солта със сняг и след 10 дни все пак я превариш в зелева чорба, но за минутка, за да омекне кожичката.
Наздраве!
25.01.2024 05:59
1

Последно Коментирани