Тази рецепта коментираха

Анонимен
Джина Димитрова
Джина Димитрова
После се прибира ,зада не стане кафяв.Трябва де е по светъл,нали е от праскови.
14.05.2018 16:09
2
Джина Димитрова
Джина Димитрова
Консумира се тогава ,когато захарта напълно се е разтворила и няма захарна утайка на дъното.
28.05.2018 14:26
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Да, но веднага ли може да се консумира или трябва да престои още време?
14.05.2018 16:10
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Първите два дни държим ликьора на слънце, ок, а оттам нататък какво се случва? Готов е за консумация или трябва да престои още време на тъмно примерно?
14.05.2018 15:19
1
Джина Димитрова
Джина Димитрова
Консумира се след като захарта е напълно разтопена и определено охладен!Бон апети!
18.07.2018 19:32