Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Здравейте! Правя всичко на око.Разбивам половин чаена чаша захар с шест яйца и прясно мляко.В тавичка поръсвам захар четири суп.лъжици( количеството зависи от големината на тавичката).Слагам я на печката в случая ползвах на дърва и я оставих да се карамелизира.Тъй като ползвах иенска тавичка затоплих тавата с гореща вода( става въпрос за съда ,в който ще се сложи другата с крем карамела).Включих и фурната на ел.печка и всичко беше бързо готово,без шупли,вкусно,без губене на време.Точно днес правих този десерт.Опитайте,ще видите колко е лесно и бързо!
02.01.2024 15:14
3
1
Анонимен
Анонимен
Много ме изкефи със формата за кекс,супер
28.08.2023 18:34
1
Анонимен
Анонимен
Е колко време се пече.
04.07.2023 22:10
2
Анонимен
Анонимен
Рецептата е непълна и невярна. Така може всичко да се напише - сложи това и това и печи. На 100 градуса може и пет часа да не стане. Не е описано как става карамела. Пълна ала бала.
22.10.2022 16:29
9
4
Илия Илиев
Илия Илиев
Защо да не завира водата?Аз пък я завирам около 5 минути на котлон,а после запичам на горна фурна.Трябва да престои 5-6 часа за да се разтопи карамелената захар.
06.05.2020 08:16
5
1
Покажи всички подкоментари
Kikenceto Nikolaeva
Kikenceto Nikolaeva
Перфектен!
02.02.2019 18:09
5
1
Яница Николова
Яница Николова
Вкусно!
23.06.2018 08:07
8
2