Задушено Свинско с лук и Гъби

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1510
1412
1544
5
01/07/2018
"Да отворим по една бира и да обсъдим предимствата на вкусното Задушено свинско с лук и гъби?"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 413
  • Преглеждания за месеца996
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете плешката на едри кубчета, сипете олио в тенджера и задушете месото, като покриете с капака.

Оставете да къкри като разбърквате на моменти, месото си пуска сок и няма нужда от вода, за да омекне.

След като се е задушило и омекнало, добавете лука, нарязан на полумесеци, заедно с гъбите.

Овкусете със подправките, разбъркайте и заедно ги задушете до готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар