Задушено Свинско с лук и Гъби

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
01/07/2018
"Да отворим по една бира и да обсъдим предимствата на вкусното Задушено свинско с лук и гъби?"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 366
  • Преглеждания за месеца1658
  • Преглеждания за седмицата129
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества
Задушено Свинско

Начин на приготвяне

Нарежете плешката на едри кубчета, сипете олио в тенджера и задушете месото, като покриете с капака.

Оставете да къкри като разбърквате на моменти, месото си пуска сок и няма нужда от вода, за да омекне.

След като се е задушило и омекнало, добавете лука, нарязан на полумесеци, заедно с гъбите.

Овкусете със подправките, разбъркайте и заедно ги задушете до готовност.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар