Чеснова Супа с Картофи

Чеснова Супа с Картофи
Снимка: Веселина Константинова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Неустоимо предложение от кухнята на практичната домакиня - икономична чеснова супа с картофи"

Необходими Продукти

  • картофи - 3 - 4 бр.
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • зелен фасул - 200 г бланширан
  • зехтин - 4 с.л. /олио /
  • сол
  • фиде
  • магданоз - свеж
  • чушки сиврия - 1 бр.
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеленчуците и ги нарежете на ситно.

Задушете ги в зехтина. Прибавете около 1 1/2 топла вода.

Варете зеленчуците до пълното им омекване. Ако е необходимо, долейте още вода.

Малко преди готовност добавете фидето /около една шепа/.

Овкусете със сол и черен пипер. Поръсете със свеж магданоз.

При сервиране поднесете чесновата супа с ябълков оцет и пресован чесън.

Чесновата Супа с Картофи е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: