Начин на приготвяне
Нарязваме лука и запържваме в малко олио. Прибавяме накълцания чесън и каймата и запържваме добре. Овкусяваме със соса Уорчестър и подправките на вкус. Прибавяме нарязаните на кубчета моркови, тиквичката и пасираните домати.
Разбъркваме всичко и добавяме бульона. Оставям да покъкри за малко и прибавям граха от консервата.
Изсипваме ястието в подходяща тавичка и пъхаме във фурната да се запече на 200 градуса за около 15 минути. През това време приготвяме пюрето. Сваряваме картофите в подсолена вода.
Отцеждаме ги и започвам да ги мачкаме, като прибавяме маслото, млякото/сметаната и рендосания кашкавал.
Ако има нужда - овкусяваме с още малко сол. Изваждаме ястието от фурната и разпределяме пюрето отгоре.
Може да нашарим пюрето с вилица или да го шприцоваме на розички. Поръсваме с още малко кашкавал. Връщаме във фурната за още няколко минути, докато пюрето и кашкавалът се запекат.