Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Огретен»Карфиол Огретен с Извара

Карфиол Огретен с Извара

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Карфиол Огретен с Извара1 / 2
08/07/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • карфиол - 1 глава
  • яйца - 4 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • сирене - 1/2 ч.ч. настъргано
  • черен пипер - по желание
  • магданоз - накълцан на ситно
  • масло - 1/2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме в подсолена вода карфиола. След като е готов отцеждаме и поставяме в тавичка.

Правим си заливка от яйцата, брашното, сиренето и подправките. Заливаме карфиола и отгоре настъргваме маслото.

Поставяме във фурната и печем до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: