Крехко агнешко с много зеленчуци в кукър под налягане

Цветанка ЦветановаЦветанка Цветанова
Готвач
123
414
265
140
2
25/07/2018
Приготвяне60 мин.
Готвене58 мин.
Общо118 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 098
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Агнешко Варено

Начин на приготвяне

Месото се слага в купа. Всички съставки за мариноването се слагат върху агнешкото и хубаво се разтриват. Месото се оставя в хладилник за 1 час да попие подправките.

През това време се почистват зеленчуците и се нарязват на едро.

Поставят се в купата на кукъра, посоляват се и се разбъркват. Отгоре се поставя месото.

Залива се с останалата марината. Долива се топла вода.

Включва се уредът на бавно готвене на 58 минути.

След края на програмата оставете налягането само да спадне.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар