Крехко агнешко с много зеленчуци в кукър под налягане

25/07/2018
Приготвяне60 мин.
Готвене58 мин.
Общо118 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо675
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се слага в купа. Всички съставки за мариноването се слагат върху агнешкото и хубаво се разтриват. Месото се оставя в хладилник за 1 час да попие подправките.

През това време се почистват зеленчуците и се нарязват на едро.

Поставят се в купата на кукъра, посоляват се и се разбъркват. Отгоре се поставя месото.

Залива се с останалата марината. Долива се топла вода.

Включва се уредът на бавно готвене на 58 минути.

След края на програмата оставете налягането само да спадне.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар