Кекс-торта с праскови

25/07/2018
Цветанка Цветанова
отЦветанка ЦветановаГотвач123431852
"Ако на въпроса Кекс ли предпочитате или торта, отговорът е да - ще се влюбите в тази уникална кекс торта с праскови "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо508
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта, добавят се стърготините. Прибавя се брашното с бакпулвера и ванилията.

Пече се на 170°C в кексова форма до изпичане.

След охлаждане се разрязва на две.

Сметаната със захарта се разбиват до твърдост. Добавят се прасковите, нарязани на ситно. Обърква се добре.

Блатът се сиропира с компот от праскови.

Слага се сметаната с плодовете.

Отгоре се поставя другият блат.

Глазурата се разтапя на водна баня с млякото захарта и олиото.

Блатът се полива с глазурата и се декорира с резенчета праскови.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар