Пилешка супа с гъби и фиде

Таня ЛевеноваТаня ЛевеноваГотвач234663783
25/07/2018
"Уж всички знаем как се приготвя вкусна пилешка супа, но тази ни изненада приятно и с вкус, и с аромат "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 065
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата измивам, овалвам ги в зехтин, сол и черен пипер.

След това ги поставям в тава и ги запичам за 30 минути на 180°C

След това в тенджера с около два и половина литра топла вода ги поставям

заедно с нарязаните зеленчуци.

Оставям супата да ври на тих огън за около 40 минути.

След това обезкостявам месото, връщам го в тенджерата и щом заври

супата, отново ръся фидето, посолявам и поръсвам с черен пипер.

Така оставям супата да ври до готовност на фидето.

Изключвам котлона и след 10-минути прибавям застройката.

Нея приготвям, като темперирам разбитото яйце с киселото мляко с част от бульона.

Накрая добавям магданоза и маслото.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар