Гювече в питка

Гювече в питка

Виктория ГеоргиеваВиктория Георгиева
Мастър Шеф
301
2k
697
658
1
06/08/2018
"Гениално, гювече, което може да изядете ама наистина цялото, даже и съда, в който е приготвено"
Приготвяне5 мин.
Готвене7 мин.
Общо12 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 723
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Отрязва се като похлупаче горната част на питката.

Питката се издълбава, като се отстранява вътрешната ѝ част. Вътрешните стени и дъното се намазват с масло.

Сиренето се натрошава на дъното на гювечето от хляб. Добавят се чушките. Чуква се яйцето. Поръсва се със сол.

Пече се във фурна до готовност на яйцето.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Vannq88
Vannq88
06.08.2018 15:22
Много ми допадна!Бързо лесно вкусно! Чудесна пецепта
1
0
Виктория Георгиева
Благодаря. Може да се добави и колбас. Много е вкусно.
1
0