Вкусен боб на фурна с Наденица

Натали ТиховаНатали ТиховаЧирак1412311
07/08/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 436
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме си боба от вечерта. На следващия ден го слагаме да заври за около 20 мин. Изхвърляме му водата и отново го слагаме да ври. Режем си глава лук, морков и чушка.

Оставяме да уври почти до готовност. Настъргваме 1 домат, добавяме сол, зеленчуковия бульон и всички подправки.

В тиган запържваме с олио брашното, червения пипер и добавяме в тенджерата.

Изсипвяме в тава и печем още около 10-20 мин на 200 градуса.

Изваждаме и слагаме наденицата, нарязана на две. Печем още 20 мин. Поръсваме с пресен магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар