Овнешко паприкаш

15/08/2018
Mariana
отMarianaДжедай56093720
Приготвяне15 мин.
Готвене75 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо805
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на не много големи парчета и го запържвате от всички страни в загрятото масло. Прибавяте ситно нарязания лук и запържвате и него.

Поръсвате с малко червен пипер и наливате гореща вода, колкото да покрие месото. Варите, докато полуомекне, на тих огън.

При месото слагате едро нарязаните пиперки и варите до тяхното омекване, след което пускате настърганите домати и ситно нарязания магданоз.

Оставяте ястието да се готви на тих огън до готовност на месото и изпаряване на излишната течност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар