Овнешко паприкаш

MarianaMariana
Джедай
561
769
2k
15/08/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене75 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 271
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на не много големи парчета и го запържвате от всички страни в загрятото масло. Прибавяте ситно нарязания лук и запържвате и него.

Поръсвате с малко червен пипер и наливате гореща вода, колкото да покрие месото. Варите, докато полуомекне, на тих огън.

При месото слагате едро нарязаните пиперки и варите до тяхното омекване, след което пускате настърганите домати и ситно нарязания магданоз.

Оставяте ястието да се готви на тих огън до готовност на месото и изпаряване на излишната течност.

Метална поставка за черпак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална поставка за черпак
5.94 лв.
Виж ››

Разбърквате и поставяте на място, така че винаги да ви е под ръка, защото малките помощници в кухнята правят готвенето приятно занимание :)

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар